FRIVILLIG

COLORZ FESTIVAL skal være en oplevelse ud over det sædvanlige for gæster og artister. Derfor spiller alle vores frivillige en stor og vigtig rolle. Vil du være en del af vores aktive COLORZ-team af frivillige? Så se her.  

Som frivillig bliver du vores ansigt udadtil og ambassadør for festivalen. Med dit venlige smil, gode service og store imødekommenhed får du alle til at føle sig velkomne. Du er en stærk teamplayer og er klar til at gøre dit bedste uanset hvilken opgave du skal løse. Hvis andre frivillige pludselig får brug for din hjælp, så gi’r du gerne en hånd med – også selvom det er uden for dit normale arbejdsområde. Sammen spiller vi hinanden stærke.

Som frivillig bliver du en del af vores COLORZ-fællesskab, hvor vi respekterer og hjælper hinanden. Det er vigtigt, at du overholder aftaler og møder glad op til dine opgaver. Smil smitter og gør oplevelserne endnu bedre for både frivillige, gæster og artister.    

Som frivillig på COLORZ Festival er der mulighed for at melde sig til forskellige arbejdsopgaver inden for områderne, Opbygning, Scene, Lyd og Lys, Bar, Miljø, Sikkerhed og Oprydning. 

Hvis du ønsker at være frivillig på COLORZ Festival, så skal du udfylde formularen nedenfor. Du vil automatisk blive kontaktet, når vores frivillig-portal åbner. Vi glæder os til at høre fra dig!

TILMELD DIG SOM FRIVILLIG HER:

Vi glæder os til at se dig i Kildeparken!