FÆNOMENAL FESTIVALSOMMER I KILDEPARKEN

Glæd dig til den 28., 29. og 30 juli. I tre fantastiske dage rykker den nye Colorz Festival ind i Kildeparken med danske og internationale musiknavne. De får bl.a. selskab af street art, parkour og skateboarding i verdensklasse. Aldrig før har en dansk festival forenet kunst, gadekultur og musik på denne måde. Det bliver en spektakulær festivalsommer i hjertet af Aalborg. 

“Vi glæder os til tre fænomenale juli-dage, hvor vi præsenterer et væld af stjerner. Gæsterne bliver omgivet af forrygende oplevelser fra start til slut. I to år har vi utålmodigt ventet på at kunne rykke ind i Kildeparken, fordi en pandemi kom forbi. Endelig er ventetid erstattet af festivaltid. Vi er klar til at skabe en fantastisk fest for gæster og artister”, siger direktør for Colorz Festival, Oscar Abrahamsson, der starter billetsalget tirsdag den 19. april kl. 10. Til de hurtige er der “early bird”-billetter til kun 495 kr. for alle tre dage.

DANSKE OG INTERNATIONALE STJERNER

Med Colorz Festival kommer danske og internationale stjerner inden for urban og elektronisk musik. I alt 35 forrygende live koncerter. Gæsterne kan bl.a. glæde sig til Danmarks største rappere L.O.C. og Branco. Fra udlandet kommer amerikanske Suger Hill Gang med verdens bedst sælgende rapsingle i bagagen, mens den kendte DJ og producer Jillionaire kan glæde sig over kæmpe hits og milliarder af streams med trioen Major Lazor. 

Det er vigtigt for os at finde artister, der kan give store koncertoplevelser. Branco var den 2.  mest streamede artist i 2020 og spiller sin første koncert nogensinde i Aalborg. Det samme gælder popkometen Erica Jane, der senest har været nomineret til både Danish Music Awards og Zulu Awards. Den prisvindende dj Kato er efterhånden blevet allemandseje inden for elektronisk musik, og drengene fra Donkey Sound har for alvor sat dansk reggae på verdenskortet. De er alle sammen klar til at blæse gæsterne bagover med liveshows, der vil blive husket længe efter sommerens festival. For os handler det om at skabe et solidt fundament allerede fra første festival, som vi kan bygge videre på sammen med og til glæde for vores gæster. År efter år”, fortæller Oscar Abrahamsson.

OPLEVELSER PÅ HELE FESTIVALPLADSEN

Ambitionerne fra scenen tager Colorz Festival med ud på hele festivalpladsen, hvor gæsterne vil være omgivet af oplevelser. Lige fra street art, tattoo og breakdance til parkour og streetfodbold. Alt sammen med udøvende kunstnere på internationalt niveau. Det hele krydres med cocktails, kolde fadøl fra hanerne, street food og madoplevelser, der kan vække enhver appetit. 

”Vores gæster kan se frem til hele 109 lokale, nationale og internationale artister inden for musik, street art, skateboarding og meget, meget mere. Alle artister er nøje udvalgte og kendte for deres høje internationale klasse. Det har været et kæmpe puslespil at få dem alle sammen samlet til sommer. Vi glæder os helt vildt og er sindssygt stolte af at kunne præsentere det allerbedste inden for urbankulturen”, fortæller Emilio Sanchez fra Nordic Break League, der er urban-koordinator for Colorz Festival.

OPBAKNING FRA KOMMUNE OG ERHVERVSLIV

Det er ikke kun gæsterne, der ser frem til den nye festival. Det samme gør Aalborg Kommune, der giver økonomisk tilskud til festivalen. Indtil videre løber aftalen frem til 2024. Men arrangørerne har ambitioner, der rækker mange flere år ud i fremtiden. 

“Vi har et fantastisk samarbejde med Aalborg Kommune, der er meget visionær. Med festivalen kan vi forhåbentlig skabe endnu et kulturelt fyrtårn i byen, hvor vi også meget gerne vil inddrage det nordjyske erhvervsliv. Vi har allerede indgået de første aftaler med nogle af regionens stærke virksomheder, men vi har naturligvis plads til endnu flere. Sammen kan vi skabe fundamentet til en festival, der vil få alles øjne rettet mod Aalborg”, siger Oscar Abrahamsson. 

SUGAR HILL GANG

Amerikanske Sugar Hill Gang er vaskeægte rap-pionerer og har for længst fået status af legender. Gruppen er hip hop’s første superstjerner og skrev historie, da de udgav verdens første og største kommercielle rap-hit “Rapper’s Delight”. Indtil videre er hittet solgt i flere end 15 millioner solgte eksemplarer. 

JILLIONAIRE

DJ og elektronisk musikproducer Jillionaire er især kendt fra den amerikanske trio, Major Lazer, der bl.a. havde verdenshittet “Lean On” med MØ. Han forlod gruppen i 2019 og har siden haft stor succes som solo-artist. Til sommer kommer Jillionaire på et sjældent – og længe ventet – besøg i Danmark til Colorz Festival. 

AYO & TEO

For første gang giver YouTube og TikTok-sensationen koncert i Danmark. Duoen AYO & TEO fik det store gennembrud med superhittet ”Rolex”, der har flere end vanvittige 952 millioner visninger på YouTube. Det er kun et spørgsmål om tid, før duoen kommer med i den meget eksklusive klub af internationale artister, der har rundet 1 milliard visninger på den populære tjeneste